Negresa de post cu banane și migdale la Thermomix!

Mereu suntem in căutarea unui dulce de post, dar folosind ingrediente simple și un chef desăvârșit reușim sa-l obținem rapid!
Thermomix face minuni in orice situație și transforma o rețeta simpla intr-un produs WOW!
Rețeta și modul de preparare le veți regăsi in rândurile de mai jos!????????

Rețeta și modul de preparare:

Ingrediente:

•2 banane
•100 g sâmburi de migdale
•125 g ulei de floarea soarelui
•250 g apa
•250 g zahăr
•500 g făina
•2 lingurite bicarbonat
•2 lingurile zeama de lamaie
•1 plic zahăr vanilat
•1/2 Sticluța esența de rom
•50 g gem de căpșuni
•30 g cacao

Preparare:

  1. Puneti intr-un castronel bicarbonatul și stingeți cu zeama se lamaie;
  1. Puneti in bol uleiul,apa,zaharul,făina,cacaoa,gemul,romul,zaharul vanilat, bicarbonatul și amestecați 2 min/viteza 5;
  2. Pregătiti 2 Tavi de chec unse cu ulei și tapetate cu făina și vărsați compoziția obținută in ele;
  3. Asezati pe mijlocul fiecărei Tavi câte o banana (conita) și apoi nivelați sa fie acoperită integral;
  4. Decorati întreaga suprafața cu sâmburii se migdale și apoi Coaceti in cuptorul preîncălzit la 180 grade cca 50 min (îfaceti testul cu scobitoarea).
    Serviți cu placere!????????

Call Now Button