Fă cunoștință
cu TM6

Ca și tine, la început am fost reticentă cu privire la acest aparat. Nu am crezut că e o minune a bucătăriei și am fost complet reticentă. Ce m-a convins să particip la o demonstrație a fost o supă de sparanghel încercată într-un restaurant din Germania și gătită ziua următoare cu ajutorul unui Thermomix. A ieșit unu la unu – gust, culoare, consistență.

Va deveni, așa cum s-a întâmplat și la mine, noul membru al familiei tale, micul tău secret pentru mesele festive sau pentru plăcutele duminici în familie.

Ce știe să
facă Thermomix?

Tocare, frământare sau gătire la aburi, prăjire la 160° sau gătire lentă – Thermomix® TM6 reunește 22 de aparate de bucătărie într-unul. Gătit sous-vide și fermentare?
Prezente!

Indiferent de preferințele și ambițiile tale culinare, Thermomix® te
transformă într-un master-chef așa cum m-a transformat și pe mine.
Vine cu acces la o platforma de rețete care se îmbogățește zilnic și ai instrucțiuni pas cu pas pentru a scoate la capăt și cele mai complexe rețete.

Acum e timpul să dai savoare…

Construit cu tehnologie nouă de ultimă generație

Procesor de 16 GB, un computer care gătește și permite adaugarea de noi funcții și îmbunătățiri ale funcțiilor actuale. Încălzirea optimizată oferă precizie cu trepte din 5 in 5 grade, între 37° și 160°. Funcția de cântărire are o acuratețe de 1 g, până la limita de 6000 g.

Display generos-luminos

Display TM6 de 6.8 inch, cu touchscreen nou și captivant oferă o interfață mai intuitivă la folosire, iar navigarea este mai plăcută ca niciodată. Acum e mai ușor să accesezi direct Cookidoo®, rețetele sunt afișate însoțite de imagine și contribuie la o experiență mai distractivă decât înainte.

Platforma Cookidoo® integrată

Cu TM6 ai acum acces direct la Cookidoo®. Prin intermediul display-ului poți răsfoi cu ușurință printre rețete, să te inspiri, să îți faci planurile și apoi să te apuci imediat de gătit. Nu mai ai nevoie de alte dispozitive pentru a accesa Cookidoo®.
Descoperă peste 66 000 de rețete delicioase si ușor de preparat atât de mămici, tătici, bunici, dar și de cei mici. Oricare dintre voi poate deveni un mic expert butonând magicul Thermomix.

Ultimele rețete

Solicita-mi un demo
și vei fi fascinat!

Call Now Button