Bună, eu sunt Laura
și am incredibila
super-putere să-ți ofer 4 ani de magie!

Pentru că magia vremurilor noastre nu are nicio legătură cu iepurii sau pălăriile, dar are mult de-a face cu timpul, viteza, calitatea, accesibilitatea – avem nevoie de mai mult.
Și de acestea avem nevoie ACUM.

Deci… ce ați face cu
4 ani de magie dacă i-ați avea ACUM?

Am o sugestie. Cum ar fi dacă pentru acești patru ani, pur și simplu, ai aduce mai multă savoare in viața ta. Da.

– Savoarea de a avea mai mult timp.
– Savoarea de avea discuții îmbelșugate și relații mai consolidate.
– Savoarea de a te apropia de ai tăi și nu numai.
– Savoarea de a descoperi culorile, texturile și gusturile.

Viața noastră se construiește în jurul acestui cuvânt magic – „când” ca și cum ar fi o parte a unei vrăji.
– Când voi avea bani.
– Când voi slăbi.
– Când voi învăța să gătesc.

Și astfel, ajungem, de foarte multe ori, să amânăm jumătate din viață.

Sunt consultant și team lider autorizat Thermomix Romania, activități care mă bucură și pe care le desfășor cu drag în timpul meu liber, pt că da, această activitate este pentru mine mai presus de toate pasiune și un mod de a mă recrea.

Îmi place foarte mult să gătesc, iar deserturile sunt cele care mă încântă cel mai mult, îmi place să încerc rețete noi, să improvizez, să mă autodepășesc, iar familia și vecinii sunt clar cei mai fericiti pentru că pot gusta mereu preparate de 5*.

Cunoșteam Thermomix de multă vreme, iar cand a apărut și în Romania mi-am dorit din suflet să am unul acasă. Am aflat că îl pot câștiga și exact asta am făcut, mi-am câștigat aparatul mult dorit și am rămas în echipă pentru a duce bucuria și în alte case, chiar și a ta dacă alegi să mă contactezi și să împlinim împreună visul tău Thermomix.

Cu Thermomix e ca și cum ai avea încă două maini când gătești, gata cu tocatul de mână, frământatul cu orele sau amestecatul încontinuu în oală, iar acestea sunt doar câteva dintre avantajele gătitului cu Thermomix.

Primul pas spre a avea propriul tău Thermomix este să ne cunoaștem, să programăm împreună o întâlnire unde vom găti și îți voi împărtăși informații prețioase. Thermomix se comercializează exclusiv prin intermediul consultanților, iar eu pot fi consultantul tău, la doar un click distanță.

Solicita-mi un demo
și vei fi fascinat!

Ultimele rețete

Call Now Button