Bomboane raw cu banane și alune!
Ingrediente:
•4 banane
•300 g alune prajite fără sare
•70 g cacao
•200 g sirop de agave(sau miere)
•500 g fulgi de ovăz BIO (Lidl)
•esența de rom
•esența de portocale
•fulgi de cocos
Mod de preparare:
- Puneti in bol alunele și mixați 40 sec/viteza 10
- Adaugati bananele rupte bucăți și mixați 30 sec/viteza 7;
- Adaugati siropul de agave,cacaoa, fulgi de ovăz și Esențele și amestecat puțin cu spatula, apoi fixați 3 min/viteza frământare;
- Rasturnati toată compoziția intr-un castron;
- Puneti fulgii de cocos intr-un bol sau o cutie, iar cu mâinele umede formați biluțe de cca 2 cm diametru și plasați-le in curia cu fulgi de cocos;
- Tăvălite biletele prin cocos și așezati-le intr-un bol ce are capac ;
- Vor rezulta cca 100 bile/bomboane;
- Le puteri păstra la frigider sau in mediu uscat acoperite!
- Pot fi servite mai multe zile păstrate in acest mod!
Serviți cu placere!