Mazăre cu carne de porc la Thermomix!

Mazărea a fost și a rămas o mancare de baza in orice casa, pe orice masa.

Fie ea cu carne se porc, carne de pui sau simpla, mâncarea de mazare rămâne una dintre mâncărurile tradiționale preferate de marea majoritate!

Este un fel principal rapid, economic, dar este si foarte gustos si hrănitor!

Am adaptat acest preparat si a magicul nostru

Thermomix si va invitam sa o preparati si degustați.

Rețeta și modul de preparare la Thermomix:

Ingrediente:


• 600 g Mazăre congelata
• 300 g carne de porc (mușchi File tăiat cuburi de 1/1 cm)
• 50 g ulei de masline
• 130 g pasta de rosii din conserva
• 1/2 lingurița sare
• 1 praf piper
• 7-8 fire mărar
• 500 g apa


Mod de preparare:

  1. Puneti in bol uleiul și cuburile de carne și gatiti 10 minute/120 grade/sens antiorar/viteza 2;
  2. Adaugati mazărea congelata și apa, amestecați cu spatula și gatiti (fără paharul de măsurare) 20 min/100 grade/sens antiorar/ viteza 1;
  3. Adaugati pasta de rosii și continuați sa gatiti 10 minute/ 100 grade/sens antiorar/viteza 1;
  4. Adaugati sarea, piperul, mararul și finalizați gătitul 1 minut/ 100 grade/ sens antiorar /viteza 1.
    ***Daca vreți sa aibă mai puțin sos mai puteti fierbe câteva minute.
    Serviți cu placere!

Est

Call Now Button