
Tiramisu la pahar cu iaurt grecesc si fructe de padure!
Ingrediente:
•450 g fructe de pădure
•24 pișcoturi Savoiardi
•80 g zahăr
•250 g grame iaurt grecesc
•250 g frisca lichida Maggle
•frunza de menta pentru decor
•100g lapte
Mod de preparare:
- Puneti in bol zaharul și pulverizați 10 sec/viteza 10;
- Rasturnati zaharul pudra obținut intr-un bol și spălați si uscați bine bolul;
- Montati fluturele de amestecare in bol ,Puneti frisca in bol și bateți 40 sec/viteza 3;
- Adaugati zaharul și iaurtul grecesc și amestecați 1 min/viteza 3;
- Pe o farfurie întinsa turnati un strat de lapte și așezati 4 pișcoturi cu partea cu zahăr in sus, apoi tăiați-le in bucatele mici și așezati-le apoi in pahare;
- Adaugati un strat de crema apoi un strat de fructe; apoi iar un strat de fructe și un alt strat de crema;
- Decorati cu fructe de pădure și frunze de menta. Serviți cu placere!






